Kardašovská 775/12
Hloubětín
Praha
198 00 Praha 98
navigovat

Kontakty

Provozní doba  

PO 08:00-16:00 hod.
ÚT 08:00-16:00 hod.
ST 08:00-16:00 hod.
ČT 08:00-16:00 hod.
PÁ Zavřeno   Zavřeno

Kontaktní osoby

  • Petr Pospíchal - majitel

Činnosti firmy  

    opravy, servis
  • zařízení pro gastronomické provozy (konvektomaty, sporáky, fritézy, výdejní vany, ...)

Oficiální údaje: Petr Pospíchal

IČ: 69513325
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: sdtq5v5

Zdroj: justice.cz

Graf obratů a počtu zaměstnanců po přihlášení
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě:
POSPÍCHAL PETR

Zadejte poptávku nebo dotaz

Zadejte validní e-mail

E-mail příjemce: huposervis@seznam.cz

  doplňte číslo, např.: 12

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.
Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.

Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.

Děkujeme Vám!
Tým Živéfirmy.cz
 

Další firmy z oboru:
Gastronomické vybavení - prodej, servis
U libeňského pivovaru 1615/18, Libeň, Praha5,38 km
balonkypraha.cz/cs
Záhřebská 760/46, Vinohrady, Praha8,74 km
www.vanilkova.com
Štětínská 353/37, Bohnice, Praha9,12 km
gastroporadenstvi.com
Gregorova 2088/3, Chodov, Praha9,47 km
www.tosva.cz
K Verneráku 950/45, Kunratice, Praha10,42 km
www.izotherm.cz

QR kód firmy

QR kód

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Web používá nezbytné cookies pro jejich fungování. Se souhlasem jsou zpracovávané preferenční a statistické cookies, které slouží pro zapamatování nastavení a měření návštěvnosti. Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies. Podrobnou úpravu můžete provést kliknutím na “Vlastní nastavení”. Své preference můžete kdykoliv změnit a souhlas odvolat kliknutím na “Cookies” v zápatí stránky. Volba pouze nezbytných cookies může mít vliv na funkčnost a výkon stránek.

   
15% kontaktních osob má titul Ing.