Pravidla pro ochranu osobních údajů

Aktualizováno dne 24. dubna 2019

Ve společnosti DATABOX s.r.o. (provozovatelem portálu Živéauto.cz) pracujeme na tom, abychom poskytli našim návštěvníkům relevantní a ucelené informace o firmách. Nedílnou součástí těchto informací jsou kontaktní údaje na důležité osoby ve firmách a společnostech. Chceme, abyste si byli jisti, že Vaše osobní údaje jsou u nás bezpečně uloženy a chceme, abyste pochopili, jakým způsobem je s osobními daty nakládáno.

1. Dokumenty

Zpracování a ochrana osobních údajů na portálech společnosti DATABOX, s. r. o., které obsahují informace o ekonomických subjektech (Živéauto.cz), probíhá vždy totožně. Konkrétní informace o zpracování a ochraně osobních údajů naleznete zde:

Informace pro subjekty zařazené do databáze Živých firem:

Informace pro návštěvníky webových stránek:

2. Soubory cookies a jiné technologie

3. Žádosti

Pro jednoduchý výkon práv subjektů údajů jsou připraveny žádosti, do kterých stačí doplnit základní údaje a odeslat. Žádosti pro výkon práv subjektů naleznete zde:

 

Oznámení o opravě, omezení zpracování nebo výmazu osobních údajů příjemcům:
V souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, jsou provedené opravy, omezení zpracování nebo výmaz osobních údajů příjemcům oznámeny změnou osobních údajů na tomto portále, jelikož je vždy zpřístupňován jeho platný obsah.

Identifikační údaje správce

DATABOX s.r.o.

Hrazená 906/10
460 07 Liberec 7


IČ: 25446185
DIČ: CZ25446185

Společnost je vedená u rejstříkového soudu v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 18623